POWER-FIT.

Bij POWER-FIT staat persoonlijke begeleiding op nummer 1. Met de juiste kennis en ervaring werken wij samen toe naar een realistisch resultaat.

In de nieuwe omgeving van POWER-FIT is er een huiselijke sfeer gecreëerd waar je met privacy kunt werken aan jouw doelen.

STOP WISHING, START DOING.

Altijd al willen sporten maar nooit écht de stap genomen? In het intakegesprek nemen wij de tijd om jouw achtergrond, wensen en doelen te bespreken. Allemaal met het doel om zoveel mogelijk uit jezelf te halen op persoonlijk én sportief gebeid. Na het bepalen van jouw richting gaan wij fysiek aan de slag waarbij er tussentijds geëvalueerd wordt om tevredenheid te garanderen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Neem dan vrijblijvend contact op!

huiselijke sfeer

BODY & MIND

SAMEN STA JE STERKER

POWER-FIT GYM

MARK JANSSEN.

Via deze weg wil ik mijzelf voorstellen en wil ik mijn ervaring in de sport graag met jullie delen. Van jongs af aan stond mijn leven al in het teken van topsport. Op 12-jarige leeftijd werd ik gescout door voetbalvereniging Willem II uit Tilburg. Dat resulteerde uiteindelijk dat ik in 2011 mijn eerste profcontract tekende op 18-jarige leeftijd bij RKC Waalwijk.

Uiteindelijk heb ik 4 jaar profvoetbal gespeeld. Mede door blessures heb ik de keuze gemaakt om te stoppen. Ik koos voor een maatschappelijk leven en liet mijzelf omscholen om verder te ontwikkelen als personal trainer. Ik weet uit ervaring hoe het in de topsport is om met tegenslagen om te moeten gaan en veel te laten om iets te willen bereiken. Daar wil ik jullie graag bij helpen!

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.